0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Pamflet SENZAȚIONAL! ADULTER! VIDEO! Moroșanu e PNL-ist numai la Galați. La Piatra Neamț...

SENZAȚIONAL! ADULTER! VIDEO! Moroșanu e PNL-ist numai la Galați. La Piatra Neamț e PMP-ist !

Cătălin Moroșanu, cel mai bun prieten al liderului PNL Galați, George Stângă, a comis un adulter politic, combinându-se și cu alte partide.

Dacă la Galați Cătălin Moroșanu este membru PNL și merge în campanie electorală prin sate să ceară voturi pentru PNL și Stângă, în județul Neamț același Cătălin Moroșanu face campanie electorală pentru PMP-ul lui Băsescu și cere voturi pentru primarul din Piatra Neamț, Dragoș Chitic, care este candidatul PMP la Primăria Piatra Neamț!

Ca să nu fie nici un dubiu în ceea ce privește simpatiile sale PMP-iste, Moroșanu și-a filmat mesajul electoral în care îi roagă pe alegătorii nemțeni să îl voteze pe candidatul PMP:  

„Dragi nemțeni! Sunt Cătălin Moroșanu și îl susțin pe Dragoș Chitic la Primăria orașului Piatra Neamț. Este un om extraordinar, a făcut lucruri frumoase pentru orașul Piatra Neamț și pe 27 septembrie vă invit pe toți să îl susținem împreună pe primarul Dragoș Chitic!”, spune în filmuleț „liberalul” gălățean Cătălin Moroșanu.

Care să fie cauza acestei răsuciri? Cel mai probabil instinctul de conservare. Fiind boxer K1, cu numele de ring „Moartea din Carpați”, Moroșanu presimte pericolul și când situația se complică încearcă să ia măsuri pentru a se apăra. Iar cea mai simplă tactică de apărare este și pentru boxeri, fuga.

În cazul de față, după toate tâmpeniile pe care le-a făcut până acum Stângă în campania electorală, Moroșanu presimte dezastrul din momentul numărării voturilor PNL din seara de 27 septembrie și își caută un loc de retragere.

Se va retrage în munți, la Piatra Neamț, unde, dacă PMP-istul Chitic va  câștiga mandatul de primar, Moroșanu va fi primit cu pâine și sare și circ și va fi lăsat să își pună în practică ideile de dezvoltare a sportului K1 de masă.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Adina Maier

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...