0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Politică Senatorul Stângă a plecat în județul Brăila ca să-și lanseze candidatura la...

Senatorul Stângă a plecat în județul Brăila ca să-și lanseze candidatura la șefia CJ Galați

Liderul PNL Galați a luat încă o decizie ciudată, aceea de a-și lansa candidatura la președinția Consiliului Județean (CJ) Galați nu în județul Galați, ci în județul Brăila.

„Ne ridicăm pentru Galați”, din județul Brăila!

Senatorul George Stângă și-a imaginat o lansare „în stil american”. Dar nu în stilul în care își lansează candidații Partidul Republican sau Partidul Democrat, pentru că și în varianta online convențiile celor două partide din Statele Unite respectă formatul întrunirilor publice. George Stângă a ținut ca lansarea lui să fie ca o paranghelie în stil american, la un grătar lângă piscina din curte. De aceea a ales pentru lansare restaurantul „Bora-Bora”, de la Priza Dunării, situat peste Siret, în județul Brăila.

Astfel de lansări au întodeauna anumite semnificații, sunt organizate cu grijă pentru stabilirea unor detalii, a unor simboluri, care să contribuie la susținerea mesajului electoral al candidatului.

În cazul lansării lui Stângă mesajul „Ne ridicăm pentru Galați!” a fost deturnat de locație: „Ne ridicăm pentru Galați din județul Brăila!”

S-a socializat pe facebook și s-a mințit pe rupte

Au fost trimiși de la București pentru a asista la lansarea lui Stângă senatoarea Alina Gorghiu, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Mediului Costel Alexe, ministrul Sportului, Ionuț Stroe și Rareș Bogdan.

Cât s-au ținut discursurile, Gorghiu, Turcanu, Alexe Stroe și Rareș Bogdan, au butonat telefoanele, au socializat pe facebook, așteptând să le vină rândul la discursul laudativ.

Bineînțeles că s-a mințit pe rupte, în scopul fidelizării candidaților PNL din comune și a activului PNL, singurii care au asistat la eveniment. Spre exemplu, Raluca Turcan a mințit că actuala conducere a CJ Galați nu a investit niciun leu în domeniul sănătății. „Știți cât a investit în sănătate? Niciun leu!”, a spus Turcan.

Se știe că actuala conducere a CJ Galați a investit peste 70 de milioane de euro numai în consolidarea, reabilitarea, construirea unor noi secții și dotările Spitalului Județean Galați.

Și în campania electorală este mai bine să eviți anumite subiecte, care nu îți sunt convenabile, decât să uzezi de astfel manevre, descalificante pentru un înalt funcționar al statului.

Victor Dobre, deși este vicepreședinte al PNL la nivel național, nu a fost invitat să susțină un discurs

O surpriză neplăcută a fost faptul că George Stângă își continuă ostilitatea față de fostul președinte al PNL Galați, deputatul Victor Dobre, cel care l-a ajutat să devină senator și lider al PNL Galați.

Deși este vicepreședinte al PNL Galați la nivel național, Victor Dobre nu a fost invitat să susțină un discurs. O situație penibilă. Mai bine nu era invitat Victor Dobre, ca să nu fie supus la o situație atât de umilitoare în fața invitaților de la București.

Adina Maier

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...