0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Politică Președintele CJ Galați, Costel Fotea și primarul Ionuț Pucheanu, realeşi cu peste...

Președintele CJ Galați, Costel Fotea și primarul Ionuț Pucheanu, realeşi cu peste 50% din voturi

Reprezentanții PSD care dețin cele mai importante funcții din administrația gălățeană, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea și primarul, au fost realeşi cu peste 50% din voturile electoratului în cadrul alegerilor locale de duminică.

,,Conform numărătorii paralele, pot să vă anunţ că Ionuţ Pucheanu şi Costel Fotea sunt câştigători ai acestor alegeri cu un scor de peste 50%. Felicitări celor doi colegi ai mei pentru că au câştigat încrederea gălăţenilor şi sunt convins că ceea ce aşteaptă gălăţenii de la ei sunt lucruri care se vor face încă din zilele următoare”, a declarat preşedintele PSD Galaţi, europarlamentarul Dan Nica.

Costel Fotea a declarat că procentul obţinut de el la aceste alegeri, 51-52%, îl onorează, dar îl şi obligă.

,,Vreau să le mulţumesc gălăţenilor pentru că astăzi ne-au votat. Ne-au votat pentru că în ultimii patru ani am căutat tot timpul să găsim soluţii pentru problemele Galaţiului, pentru dezvoltare judeţului. Acest scor ne onorează, dar în acelaşi timp ne obligă foarte mult pentru că aşteptările sunt din în ce mai mari”, a spus Costel Fotea.

La rândul său, Ionuţ Pucheanu a declarat presei că rezultatul său, de 56-57%, reflectă că şi-a ţinut promisiunile făcute în urmă cu patru ani când a câştigat alegerile cu doar 24%.

,,Este o bucurie mare. Au fost emoţii ca la orice competiţie. Scorul acesta de peste 50% îmi arată că promisiunea făcută în 2016, când am câştigat cu 24%, aceea de a face tot ce-mi stă în putinţă spre a convinge cât mai mulţi cetăţeni că şi la Galaţi lucrurile pot merge într-o direcţie corectă şi că pot fi primarul tuturor gălăţenilor. Am ajuns după patru ani, alături de echipa pe care am coordonat-o, să scoatem un scor pe care competitorii mei îl credeau neverosimil până acum câteva ore.

Acest scor mă obligă şi mai mult faţă de 2016 pentru că am mai mult de jumătate dintre gălăţeni care mi-au acordat încrederea şi pe care sunt obligat să nu-i dezamăgesc. Le fac o promisiune, deşi rar fac promisiuni: următorii patru ani nu vor fi cu nimic mai prejos decât cei patru pe care deja i-am parcurs împreună”, a spus Pucheanu.

Europarlamentarul Dan Nica a adăugat că la finalul numărătorii paralele speră ca PSD Galaţi să aibă mai mulţi primari decât în 2016, când a avut 40 de primari din 65 posibili.

Miruna Comănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...