0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Politică Președintele CJ Galați, Costel Fotea, a prezentat echipa PSD pentru mandatul 2020-2024,...

Președintele CJ Galați, Costel Fotea, a prezentat echipa PSD pentru mandatul 2020-2024, formată din profesioniști din toate domeniile

Președintele Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, Costel Fotea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la președinția consiliului și a prezentat și o parte din candidații PSD la funcția de consilier județean, care vor face parte din echipa cu care va continua proiectele începute în acest mandat, dar și noile proiectele pe care vrea să le dezvolte în mandatul 2020-2024.

 „În cei patru ani, am demonstrat că suntem o echipă redutabilă, care a dezvoltat proiecte cu finanțare europeană importante pentru județul Galați, iar prin ultimele proiecte începute, Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor, Centura Mare a Galațiului, Drumul de centură cu pod hobanat și Drumul expres Galați – Brăila, cred că suntem printre primele 2-3 județe din țară la capitolul de investiții. Asta este politica pe care vrem să o facem noi.

Și în mandatul 2020-2024 avem nevoie în echipă de oameni valoroși, de oameni care și-au demonstrat valoarea din punct de vedere profesional. În echipa noastră sunt oameni care au mai activat în administrație, dar sunt și oameni noi. Sunt oameni care au performat profesional acolo unde și-au desfășurat activitatea”, a declarat Costel Fotea.

Președintele CJ Galați, care este și președinte executiv al PSD Galați, a precizat că pentru echipa de consilieri județeni PSD au fost selectați specialiști care au obținut performanțe în domeniile lor de activitate profesională, pentru că obiectivul la aceste alegeri locale este obținerea majorității în Consiliul Județean de către echipa PSD.

,,Eu voi deschide lista pentru că trebuie să-mi asum acest lucru. Patru ani am venit în faţa oamenilor şi am prezentat proiecte, am prezentat realizări, avem proiecte realizate, proiecte în curs de realizare şi atunci oamenii trebuie să ştie că eu îmi asum proiectele cu echipa cu care plec la drum şi îmi asum ceea ce fac la Consiliul Judeţean. Toţi cei de pe lista PSD sunt oameni valoroşi. Ceea ce ne dorim noi de la aceste alegeri este să avem majoritate în Consiliul Judeţean, singuri”, a spus  Fotea. 

Pe lista PSD Galați pentru Consilul Județean se află medici, profesori, economiști, specialiști din toate domeniile

Pe locul al doilea al listei candidaților PSD la mandatele de consilieri județeni se află doctorul Mihai Polinschi, care a ocupat, până de curând, funcția de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pe poziția a trei din listă se află directoarea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare, Viorica Sandu.

Pe locuri eligibile se mai află prorectorul Universităţii Dunărea de Jos, Silvius Stanciu şi şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mioara Enache, dar și Doina Cucu, administrator public CJ Galați.

Pe un loc eligibil se află și Cătălin Porumb, directorul Școlii Generale din Rădești, una din puținele școli din mediul rural care deține dotări care nu se regăsesc în multe din școlile din mediul urban. Școala din Rădești are table interactive, laptopuri, precum și tablete electronice, distribuite elevilor încă din primăvară, dispozitivele fiind procurate prin intermediul Asociației Rădeșteanca, pe care o coordonează profesorul Cătălin Porumb.

În condițiile în care președintele CJ Galați, Costel Fotea, consideră că și în mandatul 2020-2024 prioritatea Consiliului Județean va fi reprezentată de investițiile în sănătate, pe lista candidaților PSD pentru CJ Galați se află patru cadre medicale, respectiv dr. Mihai Polinschi, dr. Violeta Șapira, medic neurolog la Spitalul Județean, dr. Alexandru Nechifor, specialist în medicină internă Spitalul Județean și Ana Raluca Drăgan, asistent medical, studentă în anul 1 la Facultatea de Medicină din Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...