0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Politică Liderii PMP acuză pe ministrul Sănătății că la Matca a tăiat panglica...

Liderii PMP acuză pe ministrul Sănătății că la Matca a tăiat panglica la un dispensar inaugurat în 2015

Luni, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și-a început săptămâna de lucru printr-o sesiune de campanie electorală în județul Galați, împreună cu liderul PNL Galați, senatorul George Stângă, vizitând comuna Cerțești și comuna Matca, pentru inaugurarea unui dispensar medical, respectiv un Centru Medical Uman.

Conotațiile electorale ale acestor inaugurări sunt mai mult decât evidente, pentru că primarii celor două localități, Daniel Cotoranu și Nelu Costea sunt primari PNL.

Președintele PMP Galați, Cătălin Cristache a comentat în termeni duri faptul că în loc să se ocupe de gestionarea crizei cu care se confruntă sistemul medical din România ministrul Sănătății își permite să piardă o zi de lucru pentru a face campanie electorală.

„În loc să se ocupe de gestionarea pandemiei, care ar trebui să fie prioritatea zero a Guvernului în acest moment, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se plimbă în campanie electorală prin județul Galati, însoțit de senatorul George Stângă.

Lipsit de fair-play și chiar de obraz, aș zice, folosește deplasările în scop de serviciu, plătite, evident, din fonduri publice, pentru a fura startul campaniei electorale”, a postat Cătălin Cristache pe contul său de facebook.

Liderul PMP Galați a remarcat și situația ridicolă în care a fost pus ministrul Tătaru de senatorul Stângă, pentru că la Matca a fost „inaugurat” un centru medical comunal care a fost construit în urmă cu câțiva ani și a mai fost inaugurat de lideri ai PNL în 2015.

„Și, ca să se umple de ridicol, camarila PNL a reușit să inaugureze astăzi, la Matca, un Centru Medical pe care tot liberalii (Alina Gorghiu si Gheorghe Flutur) l-au mai inaugurat o dată în luna mai, 2015”, a mai precizat Cătălin Cristache.

Și Oana Iurăscu, candidat PMP la șefia CJ Galați, a ripostat dur la episodul electoral al PNL, care i-a avut ca protagoniști pe Stângă și Tătaru.

„La mai bine de 5 ani distanță, domnul senator George Stângă lansează un spectaculos galop de imagine pe un așa-zis traseu de sănătate și inaugurează din nou acest centru medical din Matca, de data aceasta în prezența ministrului Sănătății de astăzi, Nelu Tătaru. Păi, cum altfel? Și reia placa de acum 5 ani cu Primăria din Matca, cea care a alocat bani pentru sănătatea oamenilor din cele 4 sate, că ce frumos și bine este la Matca.

Domnule președinte al PNL Galați, este foarte frumos ce faceți și tocmai de aceea vreau să vă recomand ceva. Cum mai este foarte puțin până la alegeri, n-ar fi rău ca în ultima săptămână de campanie, atunci când vorba aceea, se „îngrașă porcul” să vorbiți cu domnul Iohannis să vină la o nouă inaugurare, iar dacă nu poate domnul președinte, poate vine Rareș Bogdan, că și el dă bine în poze. Și este și foarte combativ!”, a postat Oana Iurăscu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...