0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Pamflet Jurnal de campanie (4). Să deratizăm coronavirusul din școli, prin noi înșine!

Jurnal de campanie (4). Să deratizăm coronavirusul din școli, prin noi înșine!

Sediul PNL Galați era înțesat de lume. Pe holuri zeci de membri PNL care, ba comentau nervoși intrarea lui Băsescu în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei ca să se răzbune pe Dan Barna rupând din voturile lui Nicușor, ba comentau veseli ieșirea în conferință de presă a președintelui Iohannis, care iar a zis că PSD!

Pe scările sediului PNL, alte zeci de liberali care se îmbrânceau, ca să intre în sediu, să participe și ei la discuții.

Ei, ce aglomerație, ce puhoi de lume în sediul PNL Galați!? Ăsta e un filmuleț mai vechi, postat pe „You Tube” de Tania Bogdan. Zilele astea, mai trec pe la sediu numai candidații la alegerile locale ca să vadă care-i treaba, cine cu cine se mai ceartă. Nu mai e ca altă dată, când joia seara venea Victor Dobre de la București și se puneau pe făcut ședințe.

Acum, sediul e mai mult pustiu. Seara nici nu prea se mai aprinde lumina, că n-are cine s-o stingă.

Într-una din seri, pe holul întunecat se strecura pe lângă zid o umbră. Altă umbră stătea proțăpită în mijlocul holului, într-o atitudine severă, cu mâinile la spate. Era președintele PNL Galați, senatorul George Stângă, care aștepta răbdător să se apropie cealaltă umbră (Onuț Atanasiu, șeful Inspectoratului Școlar).

Umbra senatorului George o privea fix în ochi pe umbra profesorului Onuț și îi spuse cu un ton grav: „Nu te juca cu coronavirusul. Ai grijă de sănătatea elevilor și profesorilor!

Să nu te prind că îmi faci vreun focar de coronavirus într-o școală chiar înainte de 27 septembrie, ziua alegerilor locale, că asmut Clanul Sportivilor pe tine.

Ai 437 de unități școlare? Vezi că știu? Înainte să înceapă anul școlar, faci o deratizare ca lumea în toate școlile și faci și o dezinsecție serioasă în școli. Mi-a zis mie Nelu Tătaru că numai deratizarea și dezinsecția omoară toți virușii.

Lasă-mă cu poveștile astea, cu dezinfectarea sălilor de clasă, că aia o fac primăriile și noi nu trebuie să stăm la mâna primarilor PSD-iști. Trebuie să rezolvăm prin noi înșine!

Taci! Nu spune nimic! Ascultă ce-ți spun! Trebuie să faci tu, prin Inspectoratul Școlar, deratizare și dezinsecție în toate școlile, că e <Stare de Alertă> și vorbesc eu cu Câțu să-ți dea bani. Nu-i mult. Câteva milioane! Ce licitații să mai faci măi Onuț, când uită-te și tu cum se extinde Covidul. Dai contracte cu atribuire directă, c-așa se face în <Stare de Alertă>.

Îți spun eu și firma cu care rezolvi și deratizarea și dezinsecția, ți le face la pachet. Notează: Luandge Service SRL ”, îi mai spuse Stângă lui Atanasiu și se întoarse în cabinetul său, ca să lucreze la ceva sau pe cineva.

Nu aveți de unde să știți, dar numele firmei LUANDGE reprezintă o combinație a numelor membrilor familiei senatorului Stângă: LU (Luca, fiu) plus AND (Andrei, fiu) plus GE (Geanina, soție) sau GE (George, soț) și iese LUANDGE! Teribilă coincidență!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Adina Maier

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...