0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Pamflet Jurnal de campanie (1). La Galați se înființează Liceul de Arte „Cătălin...

Jurnal de campanie (1). La Galați se înființează Liceul de Arte „Cătălin Moroșanu”

Senatorul Stângă deschise ușa cabinetului său și îl strigă pe Onuț Atanasiu. „Onuț!”, „Onuț!”, „Onuț!”, „Onuț!”, se auzea tot mai stins ecoul pe holurile sediului PNL Galați.

E incredibil. Au mai plecat din PNL numai câțiva membri, Paul Găvănescu și-a dat demisia, Laurențiu Ichim s-a dus moderator la TVG-ul lui Pâslaru, profesorul Corduneanu n-a mai venit deloc ca să n-aibă de unde să plece și deja pe holurile PNL-ului s-a instalat fenomenul acustic de „ecou” și numele lui „Onuț” se rostogolea dintr-un perete în altul, la fel ca ecoul în munți.

„Da, domnu Marius! M-ați chemat?”, spuse Onuț Atanasiu arătându-și chipul de după colț, unde aștepta răbdător să aibă șeful nevoie de el.

„Da, te-am chemat! Da, de ce mi-ai spus Marius?”. „Din greșeală” răspunse Onuț. Senatorul Stângă a luat de bună explicația asta, dar voi trebuie să știți că Onuț Atanasiu comite foarte des astfel de confuzii pentru că încă mai este marcat de perioada în care se lansa în politica mare la umbra senatorului PDL Marius Necula.

Ce vremuri! Ce om deosebit domnu Necula! „Om Bun”! Cum își făcea el campanie electorală punând tineretul PDL-ist să deszăpezească, la lopată, aleile dintre blocuri. Ce amintiri! Când domnu Marius a… Dar brusc Onuț Atanasiu se trezi din reverie și îi spuse umil domnului George Stângă: „Care-i ordinul șeful?”.

„Să-mi aduci vreo 5.000-6.000 de diplome de liceu cu Bacalaureatul luat, să mai dăm la țărani, că la ăștia nu mai merge cu pliantele. Să fie semnate, ștampilate, că poza și-o pune fiecare. Te descurci tu, că de aia te-am pus șef la Inspectoratul Școlar”, spuse Stângă.

„Sigur că da șefu, se rezolvă. Avem un stoc mare de diplome la Liceul din Ivești, că acolo n-a mai luat nimeni Bac-ul de douășcinci de ani”, raportă entuziast Atanasiu, care pentru orice eventualitate întrebă: „Mai vreți să-mi spuneți ceva?”.

Stângă ridică pumnul drept în aer și spuse pe un ton grav: „Da, e ceva cu mult mai important. Aș vrea să faci la Galați un Liceu de Arte Marțiale. Nu pot să cred că în Galați avem Liceul de Artă <<Dimitrie Cuclin>>, o panaramă de liceu, de parcă ar trebui ca cineva să facă liceul ca să învețe să deseneze sau să cânte la chitară și nu avem un Liceu de Arte Marțiale!

Ce e cu discriminarea asta? Arte Plastice da! Arte Marțiale nu! E inadmisibil! Nu voi tolera așa ceva!

Imediat să faci adresă la Ministerul Educației, să ceri ca la Galați să se înființeze Liceul de Arte Marțiale <<Cătălin Moroșanu>>! Vorbesc eu cu ministreasa să-ți aprobe cererea.

A, era să uit! Vezi poza asta? Eu și Cătălin ne-am întâlnit cu băieții ăștia la un șpriț și am fost impresionați, sunt toți niște meseriași extraordinari, întorși recent din Germania, Italia, și Spania. Te rog să-i numești pe toți în corpul profesoral de la Liceul de Arte Marțiale <<Cătălin Moroșanu>>”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Adina Maier

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...