0.1 C
Galați
luni, mai 16, 2022
Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °
Politică Condamnat la un an și 6 luni de închisoare, pușcăriașul Marian Toniță...

Condamnat la un an și 6 luni de închisoare, pușcăriașul Marian Toniță bântuie prin județul Galați, cerșind voturi pentru Stângă!

Pentru alegătorii tradiționali ai PNL „surprizele” vin pe bandă rulantă și când spun „surprizele” mă refer la faptul că liderul PNL Galați, George Stângă, comite, aproape zilnic, tot felul de tâmpenii.

Multe dintre aceste gafe sunt, fie cretine, cum a fost lansarea candidaturii lui Stângă la șefia CJ Galați în județul Brăila, la Priza Dunării, fie penale, cum este alegerea simbolului electoral „pumnul”, care încalcă flagrant prevederile Legii 217/2015 și pentru care Stângă ar trebui să fie condamnat la o pedeapsă de la 3 luni la 3 ani de închisoare.

Cea mai nouă tâmpenie a lui Stângă este tot cu conotații penale. Mai precis, Stângă adună voturi cu ajutorul unui individ penal și când spunem „penal” ne referim cu subiect și predicat la faptul că omul despre care e vorba este condamnat la închisoare și este în perioada de supraveghere de către Serviciul de Probațiune de la Tribunalul Galați.

Toniță, 100% penal. În 2018, a fost condamnat la un an și 6 luni de închisoare

Este vorba de Marian Toniță, fost primar PD al comunei Bălășești. Toniță umblă prin comunele gălățene cerând voturi pentru PNL și Stângă, deși ar trebui să facă muncă în folosul comunității în comuna Bălășești până în martie 2021.

Toniță a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați prin rechizitoriul nr. 874/P/20.09.2017, după ce pe 3 aprilie 2016 agenții de la Poliția Rutieră Galați l-au oprit în trafic și au constatat că urcase beat la volan. În urma administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, privind pe inculpatul Toniță Marian, procurorii l-au trimis pe acesta în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 al. 1 CP.

În dosarul 18940/233/2017, de pe rolul Judecătoriei Galați, Marian Toniță a fost condamnat la un an și 6 luni cu suspendare.

„Instanța condamnă pe inculpatul TONIŢĂ MARIAN la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de art. 336 al. 1 din Codul Penal cu aplicarea art. 396 alin. 2 şi 10 Cod procedură penală (faptă din 03.04.2016). În baza art. 91 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani”, se spune în sentința nr 433/08.03.2018.

Pușcăriașul Toniță ar trebui să presteze muncă în folosul comunității, dar umblă prin județ ca să cerșească voturi pentru Stângă

Toniță a fost obligat ca pe parcursul termenului de supraveghere să presteze muncă  în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Bălăşeşti sau a Şcolii Gimnaziale nr. 1 din localitate, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Termenul de supraveghere a lui Marian Toniță se va încheia pe data de 8 martie 2021. Deci până pe data de 8 martie 2021 Toniță este pușcăriaș.

Și acum, în septembrie 2020, Toniță este pușcăriaș, dar umblă prin comunele județului Galați să ceară voturi pentru PNL și George Stângă.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Adina Maier

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam completati comentariul!
Completati cu numele dumneavoastra

Galați
câțiva nori
0.1 ° C
0.2 °
0.1 °
72 %
3.6kmh
24 %
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
13 °
joi
11 °

Cele mai populare

DERAPAJ. În CSAT, Iohannis a pornit ofensiva împotriva clanurilor interlope. La Galați, senatorul PNL George Stângă stă la șpriț cu interlopii Sava, Bin și...

Încep să apară primele detalii despre cheful pe care l-a tras liderul PNL Galați, senatorul George Stângă cu 15-20 de interlopi cu...

Ce-au făcut pentru noi cei pe care i-am votat în 2016? La PNL, senatorul Stângă i-a schimbat yala la ușă deputatului Dobre (VIDEO)

Campania electorală pentru alegerile de pe 27 septembrie este momentul bilanțului, în care trebuie să ne amintim ce au făcut pentru municipiul...

Stângă, liderul Dreptei

E ca -n Caragiale, dar nu-i de râs. Intrarea tinerilor în politică nu a adus aerul proapăt, „un altfel de politică”, așa...

Partidul Brătienilor e de râsul curcilor! După ce-a „fentat” Primăria cu „fotbalistul”, PNL Galați vine la CJ cu „boxerul”

Ultima ispravă a liderului PNL Galați, George Stângă, cu proptirea boxerului Cătălin Moroșanu pe primul loc al listei PNL pentru Consiliul Județean,...